Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

200 g potet
1 stk. purre
4 dl melk
2 dl matfløte
2 dl kyllingkraft
50 g meierismør
salt og pepper
1 stk. kyllingbryst (med skinn og vingeben) eller annet kyllingkjøtt

Fremgangsmåte:

Grønnsaker kuttes i terninger og freses litt i smør i en gryte. Hell væsken over, og kok i ca 25 minutter. Hell alt over i en blender og kjør til du får en jevn suppe. Sil og tilsett smør. Smak til med salt og pepper.

Del kyllingkjøttet i store biter og legg det i suppen ved servering.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!