Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

1 ss meierismør
300 g frisk sjampinjong
2 stk. sjalottløk, hakket
2 dl crème fraîche eller matfløte
ca. 300 g kokt pasta
salt, pepper og finhakkede urter

Fremgangsmåte:

Børst eventuell jord av sjampinjongene og del dem i skiver. Smelt smøret i en varm gryte og ha i sjampinjong blandet med løk og fres dette gyllent. Skru ned varmen og tilsett litt grovmalt sort pepper og crème fraîche. La det småputre litt før du smaker til med salt.

Server sausen over pasta, gjerne sammen med noen blader av friske urter på toppen.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!