Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

400 g lammedeig
1 stk. løk
2 ss olje til steking
½ ts salt
½ ts pepper
1 ts provencekrydder
1 l kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomatbønner
1 boks hermetiske tomater
5 dl frossen grønnsaksblanding f.eks brokkoliblanding

Fremgangsmåte:

1. Rens og hakk løken. Bruk en vid gryte og brun lammedeigen i oljen sammen med løken. Tilsett krydder.

2. Ha i buljong, tomatbønner og tomater og la det koke opp.

3. Tilsett grønnsaksblandingen og la suppen trekke et par minutter.

Server med brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!