Dagens rett: Thailandsk nudelsalat m/lammefilet

Gi det norske lammet thaismaker!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g lammefilet
1 pk. risnudler, vermicelli
1 ss chiliolje
2 båt hvitløk
200 g voksbønner
1 stk. rød paprika
1 krm salt
1 ss soyasaus
2 ss søt chilisaus
3 ss frisk koriander
100 g peanøtter

Fremgangsmåte:

1. Tilbered nudlene etter anvisning på pakken. Finskjær lammefileten og del den i tynne skiver.

2. Finhakk hvitløk, rens bønner og skjær paprika i strimler.

3. Varm chiliolje i en wok eller panne på sterk varme. Tilsett hvitløk og stek i 30 sekunder. Tilsett kjøtt og stek til det har fått en fin bruning., ca. 2 minutter.

4. Tilsett bønner og paprika og stek videre i et par minutter. Dryss over salt og tilsett soyasaus og chilisaus. Bland sammen og ta pannen vekk fra varmen.

5. Tilsett nudler, hakket koriander, og peanøtter.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 22/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også