Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 stk. potet, i skiver
½ stk. grønn squash, i tynne skiver
½ stk. aubergine, i tynne skiver
4 stk. tomat, i tynne skiver
3 dl matfløte
1 stk. grønnsaksbuljong (terning)
1 ts salt
¼ ts pepper
4 ss frisk gressløk, finklippet
200 g revet vellagret ost

Fremgangsmåte:

Legg poteter og alle grønnsakene i en ildfast form. Legg størst haug langs kanten av formen. Kok opp fløte med buljong, salt, pepper og gressløk. Bland halvparten av osten i sausen og hell over grønnsakene i formen.

Stekes ved 180 grader i 30 minutter, dryss over ost og stek videre til osten har smeltet.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!