Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

8 stk. egg
2 pk. sukkererter
2 stk. knollselleri (sellerirot)
8 stk. kokt potet
2 stk. purre
2 pk. speket kalkunfilet

Dressing:
2 ss sitronmajones
4 ss crème fraîche
1 ts salt
¼ ts malt hvit pepper
friske urter

Fremgangsmåte:

Kok eggene i 6-7 minutter. Avkjøl og skrell dem. Del eggene i to.

Skrell selleriroten og del den i staver. Kok sukkererter og selleri i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Del poteter og purre i mindre biter. Bland sammen poteter, purre, sukkererter og selleri i en bolle.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Vend den inn i grønnsakene.

Anrett salaten på et pent fat. Fordel halve egg og skiver av speket kalkunfilet på salatfatet. Server godt brød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!