Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g renskåret lammekjøtt
1 ts paprikapulver
1 ts hvitløkssalt
1 ts frisk oregano
1 ts frisk koriander
1 ts karve
1 ss hvetemel
4 stk. pitabrød
4 stk. salatblad
2 stk. tomat

Fremgangsmåte:

1. Oregano, koriander og karve knuses i en morter eller plastpose. Tilsett resten av krydderet og bland godt.

2. Skjær kjøttet opp i tynne strimler og vend det i krydderblandingen. Varm olje eller margarin i en stekepanne og stek kjøttet ved sterk varme.

3. Varm pitabrød som beskrevet på pakken. Fyll pitabrødene med det stekte kjøttet sammen med en salat, f. eks strimlet bladsalat, bønnespirer, tomatbåter og eddikdressing.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!