Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk. purre
1 ss smør
1 ss hvetemel
3 dl melk
800 g torskefilet, frossen
200 g reker
¼ stk. rød paprika

Tilbehør:
100 g ruccula
3 dl jasminris

Fremgangsmåte:

Vask og kutt purre i tynne skiver. Fres purre i smør i en vid gryte eller panne i noen minutter og strø over hvetemel. Spe med melk. Tin opp og skjær deretter torskefileten i store terninger. Fordel fisken i sausen. La den ligge og trekke i 5 - 10 minutter. Strø over reker og paprika rett før servering.

Serveres med ruccula og ris.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!