Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 2


Ingredienser:

2 stk. biff
2 ss margarin /olje til steking
½ ts salt
¼ ts pepper
1 pk. gratinerte poteter med skall og hvitløk (tørket)
½ pk. frossen grønnsaksblanding
1 stk. tomat i skiver
½ dl revet hvitost

Fremgangsmåte:

1. Potetene lages etter anvisning på pakka i en ildfast form. Tilsett grønnsaksblandingen de siste 10 min. av steketiden.

2. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem på sterk varme ca. 1 min. på hver side.

3. Ta potetforma ut av ovnen når det er igjen 5 minutter av steketiden. Legg biffene oppå potetformen sammen med tomatskiver.

4. Strø litt revet ost på toppen, og stek i 5 minutter.

Serveres med godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!