Dagens rett: Pizza

Med en ferdig pizzadeig er det fort gjort å lage denne pizzaen med god smak av løk.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

1 stk. fersk ferdig pizzabunn rund eller avlang

Fyll:
1 boks hakkede hermetiske tomater gjerne med smak
2 stk. rødløk i tynne båter
3 båt finhakkede hvitløk
2 dl revet hvitost
1 ss frisk oregano
2 ts sukker

Fremgangsmåte:

1. Legg pizzabunnen på stekeplate.

2. Stek løk i tynne båter og finhakk hvitløken. Stek løken i smør i panne til den er blank og myk og dryss over litt sukker.

3. Hell væsken av tomatene og fordel tomathakket over pizzabunnen. Legg over den stekte løken og klipp over fersk oregano (tørket kan også brukes). Strø på osten.

4. Stek pizzaen ved 200 grader C i ca. 10 minutter midt i ovnen.

Server den straks den er nystekt.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 05/09 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også