Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g torskefilet eller annen fisk
2 stk. purre, i skvier
1 stk. grønn squash, i terninger
1 stk. rød paprika, hakket
1 ts salt
½ ts pepper
2 båt hvitløk
4 ss kruspersille , hakket
4 stk. tomat, i skiver
2 dl matfløte
100 g lettere norvegia, revet

Fremgangsmåte:

Smør en ildfast form og legg fisken i. Dryss over salt og pepper.

Legg grønnsakene over fisken, tomatskivene på toppen. Hell over matfløten. Strø revet ost over og stek retten i ildfast form ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Server med kokt ris eller kokte poteter.

Tips: I stedet for matfløte kan du bruke helmelk, men da blir sausen mer tyntflytende.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!