Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 2


Ingredienser:

300 g kjøttdeig av svin
2 ss olje til steking
½ stk. purre
1 ts texmex krydder
1 pk. ferdigkuttet salatblanding
4 stk. pitabrød
2 ss chilisaus

Fremgangsmåte:

1. Skjær purren i tynne ringer.

2. Fres kjøttet på relativt sterk varme i to omganger til det er gjennomstekt. Del det fra hverandre i små biter. Tilsett purren og stek den sammen med kjøttet til den blir myk. Krydre.

3. Varm pitabrødene etter anvisning på pakken.

4. Fyll pitabrødene med kjøtt og salat. Toppes med chilisaus.

Server gjerne rømme eller en annen dressing til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!