Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. rødløk
1 stilk frisk timian
100 g smør
salt og nymalt pepper

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 200 grader C. Rens, skrell og skjær et kryss i hver løk i toppen, men ikke helt igjennom. Løken skal holde sammen.

2. Legg løkene i en ildfast form. Strø på salt.

3. Hakk timian og bland med smøret. Rør inn nymalt pepper.

4. Bak dem i ovnen ca. 20-25 minutter og server dem til grillede retter eller en lammestek.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!