Dagens rett: Ovnsbakte rødløk

Bakt løk er flott som tilbehør til en stekt biff eller koteletter!

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. rødløk
1 stilk frisk timian
100 g smør
salt og nymalt pepper

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 200 grader C. Rens, skrell og skjær et kryss i hver løk i toppen, men ikke helt igjennom. Løken skal holde sammen.

2. Legg løkene i en ildfast form. Strø på salt.

3. Hakk timian og bland med smøret. Rør inn nymalt pepper.

4. Bak dem i ovnen ca. 20-25 minutter og server dem til grillede retter eller en lammestek.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 11/09 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også