Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. marinerte nakkekoteletter av svin
800 g ferskpotet (nypotet)
100 g chorizopølse
2 ss hakket frisk basilikum
1 flaske aïoli (245 g)

Fremgangsmåte:

1. Vask og del nypotetene i to. Kok de i ca 10-15 minutter til de er gjennomkokte.

2. Skjær chorizopølse i strimler. Bland aïoli, basilikum og choritzo godt sammen. Vend inn potetene.

3. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!