Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g babyspinat
16 skive spekeskinke
2 stk. hakket bifftomat
1 ½ stk. hakket slangeagurk
2 beger matyoghurt
pepper
2 ss hakket frisk oregano
2 ts sitron
12 stk. bringebær

Fremgangsmåte:

Hakk tomat og agurk. Bland det med yoghurt. Smak til med oregano og pepper og et par sitrondråper. La det stå kaldt en stund. Velg om du vil skylle spinaten og beholde den rå, eller la den falle sammen i litt smørvann.

Brett ut skinkeskivene (parmaskinke) og fordel yoghurtfyllet på dem. Stikk inn spinatblader i begge ender og rull sammen. Fest rullene med tannstikkere eller blomsterpinner.

Godt til noen biter brød (som focaccia) og noen friske bær.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!