Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. sommerkoteletter
2 ss olje
½ ts salt
½ ts sitronpepper

1 ½ dl langkornet middagsris
2 stk. vårløk
1 stk. rød paprika
½ stk. mango
½ stk. papaya

Fremgangsmåte:

1. Kok risen etter anvisning på pakken. Avkjøl.

2. Finhakk vårløk, paprika, mango og papaya. Bland det forsiktig inn i risen.

3. Pensle kotelettene med olje og krydre dem med salt og pepper. Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side.

Serveres med salsa eller chutney.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!