Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

250 g snittet frisk spinat
150 g mager fetaost , i terninger
1 stk. finhakket løk
2 ts salt
½ ts pepper , kvernet
2 ss nøytral olje
800 g torskefilet
2 ss sitronsaft

Fremgangsmåte:

Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge. Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper. Smør en ildfastform og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen. Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper. Legg aluminiumsfolie over formen og sett formen inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter.

Wokket grønnsaksmiks



2 stk. rød paprika
1 stk. gul paprika
100 g aspargesbønner eller brekkbønner
1 pk. fersk babymais
1 ss nøytral olje f eks rapsolje
2 ss soyasaus

Rens og skjær grønnsakene i strimler. Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter. Hell over 2 ss med soyasaus før servering.

Retten serveres med naturris eller poteter.

Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!