Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Lettsaltet kylling:
4 stk. kyllingfilet
5 dl vann
½ dl salt
1 ss sukker
5 dl kyllingbuljong (utblandet)
1 stk. laurbærblad
5 stk. hel pepper
1 stilk frisk timian

Salat:
2 stk. hjertesalat
ca. 150 g brie
50 g salte pecannøtter
1 stk. avocado
½ stk. mango

Fremgangsmåte:

Rør sammen ingrediensene til laken til salt og sukker er helt oppløst. Legg i kyllingfiletene og la dem ligge kaldt over natten. Skyll filetene i kaldt vann.

Kok opp kyllingbuljongen med krydderet og trekk kjelen av platen. Legg i kyllingfiletene og la dem trekke i buljongen i ca. 8-10 minutter. Sjekk at de er ferdige ved å stikke en spiss kniv i kjøttet, da skal det piple ut klar kraft. Avkjøl.

Server salaten med persillepuré og godt brød.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!