Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. skinkebiff
2 ss olje
1 ts salt
½ ts hvitløkspepper

800 g potet
1 ts pepper
150 g blåmuggost
4 stk. aluminiumsfolie ark

Fremgangsmåte:

1. Vask potetene og del dem i tykke skiver. Fordel potetskivene på foliearkene. Smuldre biter av blåmuggost over og krydre med pepper. Lukk igjen og bak potetene på grillen i 15 minutter til de er møre.

2. Pensle skinkebiffene med olje og krydre dem. Grill 2-3 minutter på hver side til de er gjennomstekte.

Serveres med salat.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!