Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

300 g roastbiff i tynne skiver
12 stk. cocktailtomat
2 stk. appelsin i skiver
1 stk. liten rødløk
1 stk. ekebladsalat
½ pk. ruccula

Dressing:
2 ss god olivenolje
2 ts balsamicoeddik
1 båt knust hvitløk
godt med pepper

Fremgangsmåte:

Skrell appelsinene og skjær i skiver. Disse deles i to. Saft som renner av kan blandes i dressingen.

Visp sammen ingrediensene til dressing og smak til. Rens og vask salatene.

Fordeles pent i en salatbolle/på tallerken.

Skjær løken i strimler og tomatene i to. Legg alt pent opp, godt fordelt og slå dressingen over.

Fordel roastbiffskivene og pepre alt godt.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!