Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss margarin til steking
1 pk. chorizopølse
1 pose Mexican tomatsuppe
7 dl vann
4 dl hurtigris
400 g frossen grønnsaksblanding (amerikansk blanding)

Fremgangsmåte:

1. Brun strimlet svinekjøtt og pølser raskt i en gryte.

2. Tilsett suppeposen, vann, ris og grønnsaker, kok opp og skyv tilside.

3. La gryten trekke på svak varme i ca 5 minutter

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!