Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

½ stk. issalat, finsnittet
½ stk. gul eller grønn squash, i biter
125 g snøfrisk naturell eller med dill eller einebær
150 g jordbær, i skiver
1 stk. gul paprika , i tynne strimler
2 dl alfalfaspirer
4 skive spekeskinke, i tynne strimler
1 dl solsikkekjerner, ristet i tørr stekepanne
1 båt hvitløk, finhakket
1 dl frisk mynte, finhakket

dressing:
3 ss olje
1 ss vineddik
125 g snøfrisk naturell eller med dill eller einebær
sukker og nykvernet pepper etter smak
spiselige blomster som pynt

Fremgangsmåte:

Legg alt til salaten pent i salatbolle. Fordel osten i klatter i salaten med to teskjeer.

Bland sammen dressingen og smak den godt til. Fordel dressingen over salaten og server med godt brød til.

Pynt salaten med vakre spiselige blomster, f.eks. blomkarse eller ringblomster.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!