Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g kotelett av svin
½ ts salt
½ ts pepper

Mangosaus:
1 stk. mango
2 ss sitronsaft
ca. 1 ts sukker
½ stk. rød chili

Fremgangsmåte:

1. Rens mangoen for skinn og stein. Kjør den glatt i foodprocessor med sitronsaft. Bland inn finhakket chili og smak til med sukker. Sett i kjøleskap frem til servering.

2. Ha salt og pepper på kotelettene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side.

3. Legg kotelettene over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokket og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!