Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

16 skive spekeskinke
16 mg pepperonipølse
12 skive brød
4 ss margarin
8 ts aïoli
8 stk. salatblad
4 stk. plommetomat
16 skive slangeagurk
4 stk. kokte egg

Fremgangsmåte:

Sprøstek pepperoniskivene og brødskivene i en stekepanne sammen med margarin. Kok eggene i 8 minutter og avkjøl i kaldt vann.

Smør aïoli på 4 av skivene og legg på salatbladene. Legg på skiver av spekeskinke, egg, tomat og agurk. Legg til slutt på pepperoni. Plasser skivene oppå hverandre i to stabler og legg den siste skiven på toppen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!