Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

16 skiver spiralloff
1 dl norzola
2 stk. kaldrøkt makrell
1 dl hakket paprika
1 dl hakket frisk timian
8 stilk frisk timian

Potetsalat:
10 stk. ferdigkokte poteter i terninger
2 ss kapers
4 ss hakket rødløk
1 kopp reddik i biter
4 ss hakket frisk timian
4 ss fransk dressing

Fremgangsmåte:

Bre osten utover halvparten av loffeskivene og fordel makrellfilet, paprika og urter over. Legg på resten av skivene som "lokk". Ristes i tørr grillpanne noen minutter på hver side.

Bland salaten: Potetterninger, kapers, rødløk og reddiker, timian og fransk dressing (vinaigrette).

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!