Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g kyllingkjøttdeig
1 stk. finhakket løk
2 ss tacosaus
2 ss chilisaus
2 båt revet hvitløk
1 ts paprikapulver
1 stk. egg
1 ts salt
kvernet pepper

Tropisk salat:
½ stk. vannmelon
1 stk. papaya
2 stk. avocado
1 stk. slangeagurk
1 potte frisk mynte
3 ss olivenolje
saften av 3 stk. lime
salt og kvernet pepper

Fremgangsmåte:

Bland sammen alle ingrediensene i en hurtigmikser. Form til fire burgere.

Rens frukten og kutt den og agurken i grove biter (ca. 3x3 cm). Bland alle ingrediensene, dryss over salt og pepper rett før servering.

Stek kyllingburgerne i smør eller olje noen minutter på hver side. Server burgeren med tropisk salat og gjerne grovt brød ved siden av.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!