Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: vanskelig
Porsjoner: 12 stk


Ingredienser:

kjøtt fra 1 stk. grillet kylling (1000 grams råvekt)
12 stk. hvetetortilla eller maistortilla
2 stk. grønn chili
½ potte frisk koriander
1 stk. tomat
1 stk. løk

Fremgangsmåte:

Fjern frøene på chiliene. Finhakk dem sammen med korianderbladene. Skjær tomat og løk i terninger. Fres alt i stekepanne sammen med olje. Skjær kyllingkjøttet i strimler og tilsett i pannen. La kjøttet bli varmt.

Varm tortillaene som anvist på pakken.

Ha på et par skjeer med kjøtt- og grønnsaksblanding. Rull dem sammen til fløytefasong. Fest med tannstikkere. Varm olje i en dyp stekepanne eller gryte og friter fløytene til de er sprø og lys brune. Legg dem på kjøkkenpapir.

Server fløytene med aguacate salsa og rømme.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!