Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

450 g indrefilet av svin
1 stk. brokkoli
3 bunt vårløk
3 stk. gulrot
2 båt hvitløk
1 stk. rød paprika
2 dl hvitvin
30 stk. stenfrie grønne druer
1 ss finhakket frisk oregano
1 ss finhakket frisk basilikum
3 ss olivenolje
2 ts salt

Fremgangsmåte:

1. Bruk tykk aluminiumsfolie. Riv aluminiumsfolien i fire ruter à 60 x 30 cm og brett den dobbelt 30 x 30 cm.

2. Brun kjøttet raskt i en stekepanne med litt olje. (Ikke gjennomstekt!)

3. Lag lange flak av gulrøttene med en ostehøvel. Del grønnsakene i passe store biter (druene hele) og fordel alt likt på foliebitene.

4. Ha kjøttet over grønnsakene og urtene. Krydre med nykvernet pepper og Maldon-salt. Brett opp kanten på folien og hell 1/2 dl hvitvin over hver. Lag knytte av foliebitene. Lukk godt på toppen.

5. Stekes i ovn eller over grill i 15 minutter på 250 grader.

Server med godt, ferskt brød, olivenolje og Maldon-salt.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!