Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. store polarbrød
2 stk. liten grønn squash
2 stk. liten gul squash
4 ss olivenolje
2 pk. snøfrisk naturell
6 hg (dill) gravet laks i tynne skiver
1 ss sitronsaft
svart pepper fra kvern
6 stk. tomat i båter
4 ss rødløk finhakket
2 potte frisk rosmarin

Fremgangsmåte:

Skjær squashen i skiver og stek dem i olivenolje (eller rapsolje). Salte og pepre. La skivene få dryppe av på kjøkkenpapir.

Smør polarbrødskivene tynt med snøfrisk. Fordel lakseskivene over. Rør sammen sitron og pepper og pensle laksen med dette.

Ha brødskivene midt på en stor tallerken og fordel grønnsakene rundt.

Ha klatter av opprørt snøfrisk midt på, dryss over rødløk og pynt med rosmarin. Et par friske sitronbåter gjør seg godt til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!