Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet

Timian og basilikummarinade:
1 dl olje
1 ss vineddik
1 ½ ss frisk timian
1 ½ ss frisk basilikum

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med filetene og bland godt. La posen ligge i kjøleskapet fra 1/2 - 3 timer.

Ta filetene opp av marinaden. Krydre dem med salt og pepper og pakk dem inn i aluminiumsfolie.

Legg pakkene rett på grillen. Snu pakkene et par ganger. Tiden varierer med varmen på grillen. Server kyllingfiletene med ris, og frisk frukt eller en god salat til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!