Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4

Ingredienser:

10 stk. ferskpotet (nypotet)
10 stk. sukkererter
1 stk. rødløk
4 stk. salatblad
5 stk. reddik
10 stk. cherrytomat
1 stk. mozzarella
200 g spekeskinke
3 ss olivenolje
1 ts maldonsalt
1 ts pepper
6 blad frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåte:

Kok potetene møre. Skyll og rist godt av salaten.

Del potetene i to, skjær rødløken i tynne ringer, snitt sukkererter i mindre biter, skjær reddiker i tynne skiver og del cherrytomatene i to.

Anrett alt sammen på et stort fat eller i en romslig bolle. Riv mozzarellaen i biter og legg de på sammen med ruller av spekeskinke like før servering.

Drypp over olivenolje, dryss over litt maldonsalt (eller annet gourmetsalt), nykvernet pepper og basilikumblader.

Serveres med godt brød til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!