Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
8 stk. sjalottløk
8 stk. cherrytomat , rød
8 stk. cherrytomat, gul
1 stk. grønn squash
2 ss olje
1 ts salt
½ ts pepper
8 stk. grillspyd

Fremgangsmåte:

1. Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver.

2. Træ grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper.

3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.

4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Server biff og grønnsakspyd med ris (gjerne fullkornris, villris eller brun ris)

PSST: Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først ellers kan de ta fyr.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!