Oppskriften gir mat til 4 personer - to smørbrød til hver.

Du trenger:
4 kyllingfileter i strimler
Kantareller (evt annen sopp)
En brokkoli
Matfløte
Tacosaus
Salatblad
Loff
(salt, pepper, evt annet krydder)

Slik gjør du:
4 kyllingfileter i strimler, kantareller (evt annen sopp), og en brokkoli, stekes i smør i panne.

Hell over 2,5 dl matfløte iblandet 3 ss tacosaus (jeg bruker mild), smak til med salt og pepper - la stå en stund.

Legg åtte loffskiver med mye smør på i stekovnen på 200 grader i fem minutter.

Legg salat på loffeskivene, og fordel blandingen fra stekepannen. Serveres umiddelbart.Gjerne sammen med te.

Nam-nam.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!