Kyllingsmørbrød
En god kyllingrett som passer godt til lørdagskos, eller som rask og god mat til venninnegjengen. Te smaker nydelig sammen med denne retten.
Oppskriften gir mat til 4 personer - to smørbrød til hver.
Du trenger:
4 kyllingfileter i strimler
Kantareller (evt annen sopp)
En brokkoli
Matfløte
Tacosaus
Salatblad
Loff
(salt, pepper, evt annet krydder)
Slik gjør du:
4 kyllingfileter i strimler, kantareller (evt annen sopp), og en brokkoli, stekes i smør i panne.
Hell over 2,5 dl matfløte iblandet 3 ss tacosaus (jeg bruker mild), smak til med salt og pepper - la stå en stund.
Legg åtte loffskiver med mye smør på i stekovnen på 200 grader i fem minutter.
Legg salat på loffeskivene, og fordel blandingen fra stekepannen. Serveres umiddelbart.Gjerne sammen med te.
Nam-nam.
Du trenger:
4 kyllingfileter i strimler
Kantareller (evt annen sopp)
En brokkoli
Matfløte
Tacosaus
Salatblad
Loff
(salt, pepper, evt annet krydder)
Slik gjør du:
4 kyllingfileter i strimler, kantareller (evt annen sopp), og en brokkoli, stekes i smør i panne.
Hell over 2,5 dl matfløte iblandet 3 ss tacosaus (jeg bruker mild), smak til med salt og pepper - la stå en stund.
Legg åtte loffskiver med mye smør på i stekovnen på 200 grader i fem minutter.
Legg salat på loffeskivene, og fordel blandingen fra stekepannen. Serveres umiddelbart.Gjerne sammen med te.
Nam-nam.
Denne saken ble første gang publisert 07/09 2003, og sist oppdatert 30/04 2017.