3 dl hvetemel
½ ts salt
5 dl melk
4 stk egg

Suzettesaus:
4 ss smør
4 dl melis
saft og skall av2 stk appelsin
saft og skall av1 stk sitron
4 ss appelsinlikør (kan sløyfes)

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. 15 minutter.

2. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Snu dem når de har stivnet på oversiden og fått fin og gyllen farge på undersiden.

3. Smelt smør i en panne. Rør inn melis, appelsin- og sitronsaft og -skall. Legg i pannekakene og la dem bli varme.

4. Hell eventuelt over likør, la det bli varmt og tenn på. Pynt med appelsinskiver.

Server eventuelt med iskrem eller krem.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!