Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g lettere kjøttpølse
600 g pastaskruer
2 stk liten purre
2 tube smøreost (salami, pepperoni, e.l.)
1 ts salt
1 ts pepper
evt 60 g hvitost

Fremgangsmåte:

1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær purren i ringer og pølsene i skiver.

2. Bland pasta, purre, pølser og ost i en ildfast form. Tilsett salt og pepper. Varmes i ovnen i 10 minutter på 230 grader. Retten kan også gratineres med ost.

Serveres gjerne med salat.

  • Dagens rett er levert i samarbeid med mat.no.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!