Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

12 skive brød ristet
2 ss dijonsennep
100 g magerost
2 potte frisk salvie
2 stk. bifftomat i skiver
1 ss pepperrot på tube
4 skive røkelaks
4 skive spekeskinke
4 stk. egg stekte
200 g slangeagurk delt på langs

Fremgangsmåte:

Rist brødskivene. Bred litt dijonsennep og magerost på bunnskivene. Ha på laks og masse salvie. Smør ost og pepperrot på neste skive. Ha salvieblader på toppen.

Legg siste skiven over. Smør den med ost og legg spekeskinke over. Topp det hele med et speilegg og agurk. Serveres med grønn salat og flere tomater. Salt og pepper på bordet.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!