Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g indrefilet av svin
½ ts pepper
10 stk. soltørkede tomater
1 potte frisk basilikum
Ca. 8 skive spekeskinke
2 ss olje

Fremgangsmåte:

1. Gni svinefileten inn med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.

2. Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.

3. Skjær fileten i to cm tykke skiver.

Server med en frisk salat og Mangosaus.



  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!