Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

2 bunt frisk grønn asparges
1 pk. bacon i biter
1 ss smør
1 stk. appelsin
5 blad friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)
salt og pepper

Fremgangsmåte:

Kok aspargestoppene møre i saltet vann i ca 30 sekunder. Avkjøl i isvann og tørk dem godt.

Stek baconskivene sprø i stekepanne med smør og tilsett aspargestopper og skall fra appelsinen. Krydre med salt og pepper.

Skjær appelsinkjøttet i fileter. Ta stekepannen fra varmen og vend i appelsinfiletene og eventuelt noen friske urter, servér.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!