Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g mørbrad av storfe
1 pose teriyakisaus

Fremgangsmåte:

1. Skjær mørbradbiffene i ca. 1 cm tykke skiver. Ha dem sammen med teriyakisausen i en plastpose, klem ut luften, knyt igjen og la kjøttet marinere i minimum 30 minutter.

2. Grill raskt på sterk varme ca. 2 minutter per side.

Server med ris og asiatisk salat.

PSST:

Det er lettere å skjære løvtynne skiver av mørbraden hvis den er halvfryst.

Asiatisk salat

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!