Dagens rett: Grillet teriyakibiff

Grillet teriyakibiff er en spennende og litt annerledes middagsrett.

Sist oppdatert
Tidsforbruk: 40 - 60 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

800 g mørbrad av storfe
1 pose teriyakisaus

Fremgangsmåte:

1. Skjær mørbradbiffene i ca. 1 cm tykke skiver. Ha dem sammen med teriyakisausen i en plastpose, klem ut luften, knyt igjen og la kjøttet marinere i minimum 30 minutter.

2. Grill raskt på sterk varme ca. 2 minutter per side.

Server med ris og asiatisk salat.

PSST:

Det er lettere å skjære løvtynne skiver av mørbraden hvis den er halvfryst.

Asiatisk salat

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Denne saken ble første gang publisert 28/08 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også