Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

Kyllingkjøttboller:
600 g kyllingkjøttdeig
1 ts salt
1 ts pepper
70 g revet parmesan
1 stk. finhakket rød chili
4 båt finhakket hvitløk

Spinatsaus:
1,5 pk. frossen spinat
4 dl crème fraîche
3 båt finhakket hvitløk
2 dl hvitvin eller hønsebuljong
2,5 dl revet hvitost
salt og pepper etter smak

Båndspagetti etter mengdeanvisning på pakken

Fremgangsmåte:

Tin spinaten i mikro eller kaldt vann og la vannet renne godt av.

Kok båndspagetti som anvist på pakken.

Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

Stek bollene på middels varme med litt smør eller olje i 10 - 15 minutter. Snu på kjøttbollene under stekingen.

Ha spinaten over i en liten kjele og tilsett resten av ingrediensene til spinatsausen. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.

Hell sausen over pastaen og server sammen med kyllingkjøttboller.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!