Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. ciabattabrød
1 stk. grillet kylling (850 grams råvekt) , i biter
1 stk. rødløk , i tynne ringer
2 stk. eple , finhakket
4 dl lettrømme
2 dl yoghurt naturell , gjerne biola
4 ss søt chilisaus , mild
2 ts paprikapulver

pynt:
½ stk. isbergsalat
1 stk. rød paprika

Fremgangsmåte:

Del ciabattabrødene i to. Rens og del kyllingen og bland alle ingrediensene i en bolle. La blandingen trekke i 10 minutter.

Legg salatblader på brødet og legg på kyllingsalaten. Pynt med paprikaringer og løkringer på toppen. Legg på det øverste brødlokket.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!