Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

6 stk. grillet kyllinglår
150 g bacon
1 båt hakket hvitløk
8 stk. kokt potet
2 ss estragoneddik
1 ss frisk estragon
nykvernet pepper

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 °C

Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 15 minutter til de er gjennomvarme.

Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver. Stek baconbitene og tilsett purre,

hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragoneddik, hakket estragon og nykvernet pepper.

Tips:

Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme.

Tips:

Hvis du ikke har kokte, kalde poteter fra gårsdagens middag, tar det ikke mange minuttene å koke poteter dersom du skreller og skjærer dem i skiver før koking.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!