Dagens rett: Kylling med lun potetsalat
Enkelt og veldig godt!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
6 stk. grillet kyllinglår
150 g bacon
1 båt hakket hvitløk
8 stk. kokt potet
2 ss estragoneddik
1 ss frisk estragon
nykvernet pepper
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 °C
Varm kyllinglårene i stekeovnen ved 200 °C ca. 15 minutter til de er gjennomvarme.
Skjær bacon i biter, purre i strimler og kokte poteter i skiver. Stek baconbitene og tilsett purre,
hvitløk og poteter. La alt bli varmt og smak til potetsalaten med estragoneddik, hakket estragon og nykvernet pepper.
Tips:
Ta med deg nygrillet kylling fra butikken hvis du ikke har tid til å varme kyllinglårene hjemme.
Tips:
Hvis du ikke har kokte, kalde poteter fra gårsdagens middag, tar det ikke mange minuttene å koke poteter dersom du skreller og skjærer dem i skiver før koking.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 16/07 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.