Dagens middagstips: Gresk burgerbøff
Lag burgere med vri til middag i dag!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
800 g kjøttdeig av svin
8 ss gresk krydder (dressingmiks)
4 ss margarin eller olje til steking
2 pk. ferdigkuttet salatblanding
4 stk. tomat
4 ss hvitløkdressing
8 stk. hamburgerbrød
Fremgangsmåte:
1. Bland sammen kjøttdeig og krydder i en bolle.
2. Form burgere og stek dem i en stekepanne med margarin/olje til de er gjennomstekte.
Om du lager dem på grillen; pensle bøffene med olje før du legger dem på.
3. Lag burgerne med tzatziki, salat og tomatskiver.
Bruk gjerne dine favorittgrønnsaker. For et sunnere alternativ kan du bruke solsikketoast/rugtoast i stedet for hamburgerbrød.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 13/10 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.