Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. kyllingfilet

Marinade:
2 båt hvitløk
ca. 2 ss finhakket fersk ingefær
1 stk. finhakket rød chili
1 stk. sitrongress

Wok-grønnsaker:
½ stk. brokkoli
3 stk. gulrot
2 stk. rødløk
2 båt hvitløk
1 pk. frisk babymais
ca. 100 g aspargesbønner
1 boks hermetiske bambusskudd
1 stk. rød paprika
ca. 150 g hodekål
3 stk. vårløk
3 ss kokosmasse (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingfiletene i strimler og ha dem i en plastpose sammen med marinaden. Bland strimlene godt med marinaden. La posen ligge i kjøleskapet fra 1/2 - 3 timer.

Ta kyllingstrimlene opp av marinaden og stek dem til de blir hvite. Tilsett strimlede grønnsaker og fres alt sammen noen minutter. Server wokken med ris, gjerne krupuk (maisbrød), søt chilisaus og soyasaus. Dryss over ristet kokosmasse til pynt.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!