Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

600 g biffkjøtt i strimler fra flatbiff
2 båt hvitløk , finhakket
1 ss olje til steking
1 stk. rødløk
1 stk. gul paprika
4 ss soyasaus
2 ss hakket frisk koriander
240 g naturris

Fremgangsmåte:

1. Kok risen etter anvisning på pakken.

2. Stek biffen sammen med olje og finhakket hvitløk et par minutter.

3. Kutt grønnsakene og la steke sammen med biffstrimlene.

4. Hell over soyasausen og hakket koriander. Bland godt.

5. Anrett det hele i en bolle, sammen med risen.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!