Dagens rett: Grillet kylling med honning
Deilig middag som lager seg selv i ovnen.
Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 2
Ingredienser:
1 stk. grillet kylling (850 grams råvekt) delt i fire
1 stk. løk i båter
1 stk. sitron i skiver
4 stilk frisk rosmarin
Honningsmarinade:
3 ss honning
2 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
½ ts salt
1 ts nykvernet pepper
Fremgangsmåte:
I stekeovn ved 180 °C
Legg kyllingbitene i en ildfast form sammen med løkbåter, sitronskiver og rosmarinkvister. Pensle kyllingen med honningmarinaden. La formen stå i ovnen til kyllingbitene er gjennomvarme og løkbåtene møre. Server gjerne potetstappe og kokte grønnsaker ved siden av.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 14/07 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.