Tidsforbruk: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Porsjoner: 2


Ingredienser:

1 stk. grillet kylling (850 grams råvekt) delt i fire
1 stk. løk i båter
1 stk. sitron i skiver
4 stilk frisk rosmarin

Honningsmarinade:
3 ss honning
2 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
½ ts salt
1 ts nykvernet pepper

Fremgangsmåte:

I stekeovn ved 180 °C

Legg kyllingbitene i en ildfast form sammen med løkbåter, sitronskiver og rosmarinkvister. Pensle kyllingen med honningmarinaden. La formen stå i ovnen til kyllingbitene er gjennomvarme og løkbåtene møre. Server gjerne potetstappe og kokte grønnsaker ved siden av.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!