Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:

400 g karbonadedeig eller renskåret oksekjøtt
2 ss meierismør
4 stk. rødløk , hakket
2 båt hvitløk , hakket
8 ss tacosaus
400 g brune bønner
4 dl lettrømme
2 boks hermetiske tomater
smak til med salt og pepper

Fremgangsmåte:

Stek karbonadedeigen/kjøttet sammen med løk og hvitløk til det får en brun overflate. Rør inn tacosaus og paprikapulver.

Skyll bønnene i vann og la de renne av. Hell bønner og tomater i gryten og la det småkoke i noen minutter. Rør inn lettrømme og smak til med salt og pepper.

Kan gjerne serveres med salat og godt brød .

Tips: I stedet for lettrømme kan du bruke rømmekolle hvis du ønsker å redusere kaloriinnholdet.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!