Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

6 stk. grillet kyllinglår

Avokadosalat:
2 ss majones
1 ss ravigottesaus
1 beger crème fraîche
2 ss sitronsaft
salt og pepper
2 stk. flådde, hakkede tomat
ca 1 ½ stk. avocado i biter
½ stk. finhakket, rød chili
3 ss frisk koriander hakket

Fremgangsmåte:

Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.

Bland sammen majones, ravigottesaus og crème fraîche og smak til med sitron, salt og pepper. Ha i tomater, avokado, hvitløk, chili og koriander. Server kyllinglår og avokadosalat med godt bakverk til.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!