Dagens middagstips: Kyllinglår med avokadosalat
Deilig fredagsmat!
Tidsforbruk: 20 - 40 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4
Ingredienser:
6 stk. grillet kyllinglår
Avokadosalat:
2 ss majones
1 ss ravigottesaus
1 beger crème fraîche
2 ss sitronsaft
salt og pepper
2 stk. flådde, hakkede tomat
ca 1 ½ stk. avocado i biter
½ stk. finhakket, rød chili
3 ss frisk koriander hakket
Fremgangsmåte:
Varm kyllinglårene i ovn ved 200 °C ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.
Bland sammen majones, ravigottesaus og crème fraîche og smak til med sitron, salt og pepper. Ha i tomater, avokado, hvitløk, chili og koriander. Server kyllinglår og avokadosalat med godt bakverk til.
- Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 18/04 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.