Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: lett
Porsjoner: 4


Ingredienser:

4 stk. biff
1 ts salt
½ ts pepper
2 ss margarin til steking

3 dl kesam
3 ss pesto

400 g cherrytomat
100 g salatblad
50 g ruccula
½ stk. rødløk

Fremgangsmåte:

1. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

2. Legg tomatene i ildfast form og stek dem på 230 grader i 8-10 minutter.

3. Rør sammen kesam og pesto.

Server med bakte eller ovnsstekte poteter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!