Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4


Ingredienser:h

600 g laksefilet
2 ss olje til steking
2 bunt vårløk
2 dl matfløte
2 stk. hardkokte egg
1 bunt frisk dill
1 ss smør
salt og pepper

Fremgangsmåte:

1. Sett ovnen på 125 grader C. Strø salt og pepper på laksefiletene og stek dem raskt i litt olje i en varm panne. Etterstek fisken i ovnen ca. 10 minutter.

2. Rens og skjær løken i større biter. La fløten koke opp i en kjele, legg i løken og kok til den er myk. Smak til med salt og pepper.

3. Hakk egg og dill. Smelt smøret i en kjele og bland med egg og dill. Smak til med salt og pepper.

4. Server laksefiletene med løken og fløten. Fordel egghakket over og server med kokte poteter.

  • Dagens middagstips er levert i samarbeid med www.mat.no.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!